Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

30 Mart 2017 Perşembe

Uncontrollably Fond (2016)


2016 KBS yapımı dizi Hallyu dalgasının bir diğer halkası Kim Wo Bin ile müzik grubu Miss A'dan Bae Suzy'i biraraya getiriyor. Dramatik konusu ve hayranı olmasam da nisbeten izlenir bulduğum Kim Wo Bin hatırına izleme tercihimi değiştirdiğim bir yapımdı. Hikaye şöyle: Uzun süre önce ayrıldıklarında kalbi kırılan Shin Joon-Young ve No Eul için hayat farklı yollar çizer. Sorunlu bir geçmişten muzdarip gibi görünen Shin Joon-Young ününün zirvesinde bir oyuncu iken görsel sanatları bitiren No Eul belgesel filmler çekip satarak geçimini sağlamaktadır. Yeniden karşılaştıklarında ise Shin Joon-Young ölümcül bir hastalıktan muzdariptir ve bu gerçeği saklayarak ilk aşkı ile yeniden birarada olmaya karar verir. No Eul önce O'nun şimdilerde şan ve şöhretin zirvesinde, sahip olduklarına rağmen kendisini istemesine bir anlam veremez. Bu yüzden O'nu tavlamak adına yaptıklarınıda samimi bulmaz. Ancak gün geçtikçe işler kaçınılmaz biçimde ikili için dramatik ve hüzün dolu bir hal alır.

NOT:

Dizideki hasta rolünü oldukça inandırıcı biçimde sergileyerek beğeni toplayan oyuncu Kim Wo Bin'e geçtiğimiz ay kanser teşhisi konulduğunda üzülmüş ve bir taraftan da hayat ne garip demiştim. Umarım bu genç yaşın verdiği enerji ve güçle sağlığına kavuşur. Sevdiğim birini, oyuncunun kanser türünde bir yıl içinde kaybetmiş biri olarak tedavi sürecinin en iyi şekilde sonuçlanmasını dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder