Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

30 Aralık 2015 Çarşamba

The Time We Were Not In Love (2015)



Choi Won ve Oh Ha Na aynı mahallede yan yana evlerde büyüyen, aynı liseye giden iki yakın arkadaştır ve aralarında çok sağlam bir dostluk vardır. Okul yıllarında bir akşam Choi Won, Oh Ha Na'ya "Sana asla aşık olmayacağım" deyince aynı şeyleri o da Won'a söyler. Aralarındaki bu yemin yıllar boyu devam eder. 30’lu yaşlarına geldiklerinde her iki taraf da hayatlarında doğru kişiyi bulmayı denerken ilişkiler konusunda birçok başarısız deneyim yaşamış haldedir. Çalıştığı ayakkabı tasarım firmasında kendinden genç biri ile çıkan Oh Ha Na artık teklif sürecinde olduğunu düşünürken sevgilisinin yine aynı iş yerinden kendinden daha genç bir kızla görüştüğünü öğrenir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Kore hava yollarında kabin şefi olarak çalışan Choi Won ise hayatını Oh Ha Na'ya odaklı ayarlayarak yaşamaktadır. Birliktelikleri çoğu kez Oh Ha Na‘nın ezici varlığının kızların yarattığı kıskançlık krizleri nedeniyle sekteye uğramakta ve yalnızlık konusunda O'ndan çok farklı bir durumda değildir. Bu noktada ikili hayatların iniş ve çıkışlarında birbirlerini desteklemeyi sürdürürken kimin daha önce evleneceğine dair bir bahse girer. 
 

Avrupada tatildeyken tanışıp nişan töreni öncesi terk edildiği Cha Seo Hoo ise Oh Ha Na'nın hala unutamadığı kişidir ve şimdilerde ünlü bir piyanisttir. Geçmişte kendince sebepler yüzünden geride bıraktığı Oh Ha Na için Seoul'e döner. Karşılaşmaları kaçınılmazdır. Acaba Oh Ha Na kalbi için bu kez doğru seçimi yapabilecek midir? 
 

Seride tüm enejisi ve zerafetiyle ışık saçan Ha Ji Won'u şık kıyafetler içinde ve hoş ayakkabılarla izlemek keyif vericiydi. Bir diğer başrol oyuncusu Lee Jin-Wook başka dizilerde de karşıma çıkmasını umacağım kadar iyi bir performans sergilemiş. Daha önce Pinocchio'da abi rolu ile tanıştığım piyanist Cha Seo Hoo karakterini canlandıran Yoon Gyun Sang ise yükselen başarı grafiğiyle gün geçtikçe göz doldurmaya devam edecek gibi.

Dizi müziklerinin şarkı sözleri için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder