Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

23 Ekim 2015 Cuma

Personal Taste (2010)

Dizi Adı: Personal Taste (Türkçe: Kişisel Zevk)
 (Hangeul:개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang )
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2010
Firma: MBC
Otuz yıl önce babası tarafından kore mimarisindeki tarihsel dokuyla inşa edilmiş bir yapı örneği olan ve Sanggojae adı verilen evinde yaşayan Park Gae İn, artık otuzlu yaşlarına yaklaşmış pasaklı, tembel, bakımsız bir kızdır. Henüz beş yaşındayken snnesini kaybetmiş, o dönemde büyük bir üne sahip babası tarafından ihmal edilerek büyümüş, son on yılını ise okuldan bir arkadaşını evine alarak geçirmiştir. En azından hayatında düzgün gittiğine inandığı uzun süredir devam eden birlikteliğinde evlilik aşamasına geldiğini düşünse de sevgilisi ilişkiden yana tatminsizlik duyduğunu ve ondan bir kadın olarak beklediğini bulamadığını dile getirerek ayrılmak istediğni öğrenir. Sonrasında ise ev arkadaşıyla evlenince yıkılır. Aynı zamanda tasarladığı mobilyaları satamaz, Çevreye borçlanınca parasal sıkıntıya girer ve maddi destek için evinin bir odasını kiralamaya karar verir. 
 

Babasının ölümünden sonra kendini çalışmaya adayan ve başarılı, hırslı bir mimar olan Jeon Jin Ho, Dam Sanat Galerisi Projesine hazırlanır. Bir zamanlar iş ortağı iken herşeylerini kaybettiklerinde evlerini de ellerinden alan Han Chang Ryul'a ve oğluna karşı amansız bir rekabet halindedir. Bu projeyi kazanması hem mali sıkıntıda olan şirketini darboğazdan kurtaracak, hem de kariyeri için çok önemli bir basamak sağlayacaktır. Proje konseptinde önemli rol oynayan Sanggojae mimarisini görebilmek için Park Gae İn'in evine girmeye çalışır ve odasını kiralar. Aynı evde yaşayabilme fırsatını yakalasa da, yanlış anlama sonucu Gay zannedilir ve göz buna yumar.
 

Dizi müziklerinin şarkı sözleri için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder